WERKEN BIJ

WERKEN BIJ

Een afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische omgeving, waarbij innoveren en vooruitstreven vanzelfsprekend zijn. Marktconforme arbeidsvoorwaarden. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: Leaseauto van de zaak, eigen laptop en mobiele telefoon. Regelmatig worden er gezellige vrijdag middag borrels gehouden en ieder jaar wordt er een bedrijfsuitje georganiseerd.

Momenteel zijn onze vacatures vervuld. Open sollicitaties zijn welkom. Stuur jouw sollicitatie naar k.kalwij@hoe-zo.nl.


STAGE JUNIOR CONGRESMANAGER
 
Als stagiair junior congresmanager zorg je samen met de congresmanager voor een feilloze voorbereiding en uitvoering van de congressen en evenementen. Het faciliteren en improviseren, kortom het vlekkeloos laten verlopen van onze congressen en evenementen, door het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen zoals; leveranciers, deelnemers en sprekers. Daarnaast het maken en bijwerken van planningen, websites, draaiboek(en), het verzamelen en coördineren van de reproductie van het documentatiemateriaal en natuurlijk de uitvoering en afwikkeling van het event. Een deel van de werkzaamheden heeft betrekking op de registratie en administratieve afhandeling van aanmeldingen van deelnemers en het telefonisch afhandelen van vragen van zowel klanten als deelnemers of gasten. Kortom, een zeer uitgebreid en gevarieerd takenpakket! 

Wie zoeken we? 
Ben jij pro-actief, stressbestendig, servicegericht, hands-on en flexibel? Heb je geen 9-5 mentaliteit, minimaal HBO opleiding en heb je ervaring met MS Office, en het behalen van deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat bieden wij? 
Een afwisselende fulltime stage (40 uur) met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een klein, hecht en dynamisch team. 


 
STAGE CONTENT BEHEERDER 
Als stagiair content beheerder hou jij je bezig met het vernieuwen van de website van HOEZO!. Daarnaast maak jij formulieren en websites voor de congressen. Je houdt contact met leveranciers, locaties en deelnemers. En je bent als host(ess) aanwezig op de congressen. Kortom, een zeer uitgebreid en gevarieerd takenpakket! 

Wie zoeken we? 
Ben jij pro-actief, stressbestendig, servicegericht, hands-on en flexibel? Heb je geen 9-5 mentaliteit, minimaal HBO opleiding en heb je ervaring met bouwen en onderhouden van websites, MS Office, en het behalen van deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat bieden wij? 
Een afwisselende fulltime stage (40 uur) met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een klein, hecht en dynamisch team.
 


 
JUNIOR CONGRESMANAGER
Als junior congresmanager zorg je samen met de congresmanager voor een feilloze voorbereiding en uitvoering van de congressen en evenementen. Het faciliteren en improviseren, kortom het vlekkeloos laten verlopen van onze congressen en evenementen, door het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen zoals; leveranciers, deelnemers en sprekers. Daarnaast het maken en bijwerken van planningen, websites, draaiboek(en), het verzamelen en coördineren van de reproductie van het documentatiemateriaal en natuurlijk de uitvoering en afwikkeling van het event. Een deel van de werkzaamheden heeft betrekking op de registratie en administratieve afhandeling van aanmeldingen van deelnemers en het telefonisch afhandelen van vragen van zowel klanten als deelnemers of gasten. Kortom, een zeer uitgebreid en gevarieerd takenpakket! 

Wie zoeken we? 
Ben jij pro-actief, stressbestendig, servicegericht, hands-on en flexibel? Heb je geen 9-5 mentaliteit, minimaal HBO werk- en denkniveau met 1-3 jaar werkervaring en heb je ervaring met MS Office, en het behalen van deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werkervaring in een commerciële, dienstverlenende omgeving is een pré. 

Wat bieden wij? 
Een afwisselende fulltime functie (40 uur) met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een klein, hecht en dynamisch team. PROJECT- EN CONGRESMANAGER
 
Als Project- en Congresmanager ben je verantwoordelijk voor het opstarten en inhoudelijk vormgeven van conferenties en congressen voor de opdrachtgevers waarvoor wij actief zijn. Daarnaast ontwikkel je op basis van jouw inschattingen en marktonderzoek zelfstandig congressen. Cruciaal hierbij is dat je in staat bent om nieuwe trends en commercieel interessante thema's te signaleren. 

Belangrijke verantwoordelijkheden zijn 
ontwikkelen van solide en boeiende programma's die interessant zijn voor de doelgroepen;
benaderen, uitnodigen, vastleggen en begeleiden van dagvoorzitter, sprekers en potentiële sponsors; 
schrijven van wervende programma’s en brochures voor deelnemers en aanbieders/sponsors; 
marketing en PR van de bijeenkomsten; 
onderhouden van contact met en op de hoogte houden van opdrachtgever (tevens bewaken van de huisstijl van de opdrachtgever); 
budgetverantwoordelijk voor de congressen die je organiseert. 

Functie eisen 
Een afgeronde HBO- of academische opleiding 
Een denker en doener 
Aangeboren nieuwsgierig en creatief
Ondernemend/initiatiefrijk, doortastend en stressbestendig 
Geboren netwerker, klantgericht met sterke communicatieve en sociale vaardigheden 
Affiniteit met IT en bedreven in social media 
Een gezonde commerciële en resultaatgerichte instelling 
Een natuurlijk drang om in korte tijd prestaties neer te zetten 
Analytisch uitmuntend 
Gedreven van binnenuit, self motivator, maar ook een teamplayer Representatief met gevoel voor de markten waarin je opereert 
Full time beschikbaar 

Wat bieden wij?