Even voorstellen

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.34.46.jpeg

Anne van 't Hoff

Administratief medewerker

Anne is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Daarnaast is ze enorm gezellig en heeft ze oog voor detail.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.24.jpeg

Malou Blankwater

Congresmanager

Malou is gedreven, zeer sociaal en heeft oog voor waar onze klanten naar opzoek zijn. Wat betreft innovatie en nieuwe projecten oppakken is Malou een enorme winst voor HOEZO!

Schermafbeelding 2022-07-25 135409_edited.jpg

Nikki Gardenbroek

Jr. Congresmanager

Nikki is een vrolijke en energieke meid die door haar ervaring in de horeca precies weet de wensen van de klant uit te vragen en hoe ze de klanten tevreden moet houden. Een fantastische aanwinst voor HOEZO! 

Caroline_edited.jpg

Caroline van Reenen

Directeur

Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar collega's. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.25.jpeg

Maartje Kortekaas

 Congresmanager

Met haar medische achtergrond en passie voor organiseren is Maartje van enorme waarde voor ons team. Haar proactieve houding en aanpak mentaliteit straalt door in haar werk! 

daniel.jpg

Daniël Huisman

Software Developer

Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen.

JM.png

Jan Metz

Congresmanager 
 

Jan heeft jarenlange ervaring in de hospitality. Hij werkte hiervoor in hotels, resorts en een congrescentrum. Hij zorgt graag voor een lach op het gezicht van uw gasten en laat een dag vlekkeloos verlopen!