Even voorstellen

Caroline_edited.jpg

Caroline van Reenen

Directeur

  • Grey LinkedIn Icon

"Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar werknemers. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd."

Astrid_edited.jpg

Astrid Bolding

Administratief medewerker

  • Grey LinkedIn Icon

"Astrid is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Ze heeft een aanstekelijke lach, soms weet je niet eens waarom ze lacht, dan moet je gewoon meelachen."

daniel.jpg

Daniël Huisman

Software Developer

  • Grey LinkedIn Icon

"Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen."

Astrid_edited.jpg

Astrid Bolding

Administratief medewerker

Astrid is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Ze heeft een aanstekelijke lach, soms weet je niet eens waarom ze lacht, dan moet je gewoon meelachen.

Elena zw.png

Elena Le Poole

Congresmanager

Met haar medische achtergrond en veel passie voor organiseren is Elena van grote waarde voor ons hechte team. Planmatig en structureel werken zit in haar bloed.

Boef.JPG

Boef

Kantoorhond

"Onze waakzame knuffelbeer"

Caroline_edited.jpg

Caroline van Reenen

Directeur

Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar collega's. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd.

Michael 12-03-2019 -10.jpg

Michael van der Plas

Logistiek Congresmanager

Onze zeer ervaren en gedreven (UWV topper) Michael. Met oog voor strategische en technologische innovatie is hij echt een aanwinst voor HOEZO!

daniel.jpg

Daniël Huisman

Software Developer

Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen.

Monique

Monique Stroomberg

Freelance

Congresmanager 

sponsoring

Monique heeft een dijk aan ervaring en is iemand waar je altijd op kunt rekenen. Met een brede glimlach en veel enthousiasme gaat zij aan

de slag.