top of page

HET TEAM
Het team van HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie stelt zich graag even voor!

Caro-VNO zw_edited.jpg

Caroline van Reenen

Directeur

Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar collega's. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd.

Floor Morsch.jpg

Floor Morsch

Jr. Congresmanager

Nadat ze haar laatste stage van haar opleiding hier heeft gedaan, is Floor aan het werk als Junior Congresmanager. Floor is een hardwerkende en gezellige collega die haar werk naar behoren uitvoert.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.34.46.jpeg

Anne van 't Hoff

Administratief medewerker

Anne is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Daarnaast is ze enorm gezellig en heeft ze oog voor detail.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.24.jpeg

Malou Blankwater

Congresmanager

Malou is gedreven, zeer sociaal en heeft oog voor waar onze klanten naar opzoek zijn. Wat betreft innovatie en nieuwe projecten oppakken is Malou een enorme winst voor HOEZO!

WhatsApp Image 2024-01-16 at 10.18.17.jpeg

Demi Kerkvliet

Jr. Congresmanager

Demi is onze nieuwste aanwinst en na haar studie Facility Management aan de slag gegaan. Demi is een hardwerkende en enthousiaste collega die op congressen voor elke klant en deelnemer klaarstaat.

afbeelding_edited.jpg

Boris

Kantoorhond

Boris is onze senior hond. Boris is erg rustig, houdt van kusjes geven en zijn grootste passie is slapen. 

WhatsApp Image 2023-03-14 at 10.49.29.jpeg

Nikki Gardenbroek

Jr. Congresmanager

Nikki is een vrolijke en energieke meid die door haar ervaring in de horeca precies weet de wensen van de klant uit te vragen en hoe ze de klanten tevreden moet houden. Een fantastische aanwinst voor HOEZO! 

WhatsApp Image 2023-03-24 at 13.41.36.jpeg

Daniel Huisman

Software Developer

Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen.

IMG-20231129-WA0014_edited_edited.jpg

Maze

Kantoorhond

Maze is onze gezellige kantoorhond. Ze is altijd vrolijk en begroet je met veel gekwispel. Wanneer je langskomt op kantoor zal je haar zeker zien!

bottom of page