Even voorstellen

Caroline van Reenen

Directeur

  • Grey LinkedIn Icon

"Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar werknemers. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd."

Astrid Bolding

Administratief medewerker

  • Grey LinkedIn Icon

"Astrid is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Ze heeft een aanstekelijke lach, soms weet je niet eens waarom ze lacht, dan moet je gewoon meelachen."

Daniël Huisman

Software Developer

  • Grey LinkedIn Icon

"Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen."

Astrid Bolding

Administratief medewerker

Astrid is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Ze heeft een aanstekelijke lach, soms weet je niet eens waarom ze lacht, dan moet je gewoon meelachen.

Elena Le Poole

Congresmanager

Met haar medische achtergrond en veel passie voor organiseren is Elena van grote waarde voor ons hechte team. Planmatig en structureel werken zit in haar bloed.

Monique Stroomberg

Freelance

Congresmanager 

sponsoring

Monique heeft een dijk aan ervaring en is iemand waar je altijd op kunt rekenen. Met een brede glimlach en veel enthousiasme gaat zij aan

de slag.

Caroline van Reenen

Directeur

Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar collega's. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd.

Luciana Luijten

Logistiek Congresmanager

Met een brede glimlach aan het werk, zo kennen we onze hele geduldige en lieve collega Luciana.

Boef

Kantoorhond

"Onze waakzame knuffelbeer"

Daniël Huisman

Software Developer

Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen.

Michael van der Plas

Logistiek Congresmanager

Onze zeer ervaren en gedreven (UWV topper) Michael. Met oog voor strategische en technologische innovatie is hij echt een aanwinst voor HOEZO!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

#hoezocongres

Herenweg 180, 2101 MV HEEMSTEDE
Plan je route

+ (0)23 555 27 20 

© 2018 by HOEZO!