Even voorstellen

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.34.46.jpeg

Anne van 't Hoff

Administratief medewerker

Anne is een pietje precies en een hele harde, snelle werker, loyaal en heel erg behulpzaam. Daarnaast is ze enorm gezellig en heeft ze oog voor detail.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.24.jpeg

Malou Blankwater

Congresmanager

Malou is gedreven, zeer sociaal en heeft oog voor waar onze klanten naar opzoek zijn. Wat betreft innovatie en nieuwe projecten oppakken is Malou een enorme winst voor HOEZO!

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.24 (1).jpeg

Julie van Loef

Congresmanager

Julie is een gedreven congresmanager met een grote passie voor diversiteit & inclusiviteit. Ze blinkt uit in het bewerkstelligen van vernieuwing en is technisch sterk.

Caroline_edited.jpg

Caroline van Reenen

Directeur

Caroline heeft enorm hart voor de zaak en haar collega's. Caroline is HOEZO! Het motto ‘alles is te realiseren’ is haar niet vreemd.

WhatsApp Image 2021-11-19 at 15.18.25.jpeg

Maartje Kortekaas

 Congresmanager

Met haar medische achtergrond en passie voor organiseren is Maartje van enorme waarde voor ons team. Haar proactieve houding en aanpak mentaliteit straalt door in haar werk! 

daniel.jpg

Daniël Huisman

Software Developer

Voor elke technische vraag heeft Daniël een passende oplossing: onze filmhuisliefhebber uit het hoge Noorden zorgt dat o.a. registratie en websites op rolletjes lopen.

Monique

Monique Stroomberg

Freelance

Congresmanager 

sponsoring

Monique heeft een dijk aan ervaring en is iemand waar je altijd op kunt rekenen. Met een brede glimlach en veel enthousiasme gaat zij aan

de slag.