HOEZO! duurzaam

HOEZO! zet zich in voor een duurzame toekomst en dit willen we samen met onze opdrachtgevers bereiken. De 3 P’s people, planet & profit staan daarbij centraal, met realistische doelen. De wensen van de opdrachtgever worden vertaald naar een evenement waarbij er optimaal gebruik gemaakt wordt van de diversiteiten en talenten van mensen, de bijdrage aan het broeikaseffect minimaal is en de beleving van hoog niveau.

logo_de_normaalste_zaak.png

HOEZO! is partner van De Normaalste Zaak, een initiatief van MVO Nederland, AWVN en Start Foundation. De Normaalste Zaak is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Vanuit HOEZO! bieden we regelmatig werkervaringsplaatsen voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt en stages voor studenten. Voor de ondersteuning bij congressen hebben we vaak een samenwerking met lokale SW-bedrijven en zetten we ZZP-ers met een beperking in voor o.a. fotografie, vormgeving, als spreker en als (muzikaal) intermezzo.

gmic-95x69.png

Voor een groene werk- en leefomgeving kijken we kritisch naar onze werkzaamheden. Er zijn diverse onderdelen waar HOEZO! zo duurzaam mogelijk te werk gaat, zoals carpoolen, digitale communicatie, samenwerken met lokale en regionale leveranciers en hergebruik van materiaal. Daarnaast is een afgevaardigde van HOEZO! lid van de Green Meeting Industry Council en betrokken bij het tot stand brengen van een Dutch Chapter. In dit collectief wordt door locaties, bureaus en leveranciers samengewerkt met als doel een effectief groen netwerk & educatie aan haar leden te bieden, evenals het aantal groene accommodaties, diensten en zakelijke bijeenkomsten meetbaar te laten toenemen.